CMD aluminium. Snel, flexibel en betrouwbaar.

Bij ons draait het om meer dan alleen aluminium.

Het gaat om onze belofte aan u: “Aluminium plaat, op maat gezaagd. In de hoogste kwaliteit, met de beste service. Geleverd waar en wanneer u wilt. Altijd!”

Onze expertise

CMD aluminium is in 2001 opgericht en gegroeid tot een trots familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het zagen van aluminium op maat en hebben ons altijd gericht op uitmuntendheid en innovatie.

  • Specialist in het op maat zagen van aluminium.
  • Beste kwaliteit garantie, uitsluitend West-Europese kwaliteit.
  • Snelle afhandeling van uw aanvraag en vragen.
  • Flexibel, ook als u een spoedopdracht heeft. Wij regelen het.
  • Gedigitaliseerd Productie Management Systeem.
  • Met een hecht en ervaren team van professionals maken wij het verschil.

Onze trots en kracht

De kracht van ons succes ligt in de trots en toewijding van onze medewerkers. Met een fantastisch team, de modernste machines en een hypermodern zelf ontwikkeld Productie Management Systeem blijven wij voortdurend innoveren. Als toonaangevende leverancier van halffabricaten hebben wij ons productassortiment de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid. CMD aluminium beschikt over een uitgebreide eigen voorraad, wat ons in staat stelt razendsnel aluminium op maat te zagen. Wij bieden een breed scala aan legeringen, diktes en klant specifieke afmetingen. Hierdoor kunnen wij altijd aan uw specifieke wensen voldoen.

Samenwerking met CMD aluminium

Kiezen voor CMD aluminium als uw leverancier van aluminium halffabricaten biedt duidelijke meerwaarde. Wij zagen met precisie (tot op ±0,3mm nauwkeurig) en streven naar de hoogste kwaliteit in zowel product als service. Onze halffabricaten voldoen exact aan de afgesproken eisen, waardoor uw productieproces soepel en storingsvrij verloopt. Flexibiliteit en snelheid zijn onze standaarden, met levering binnen 24 uur als vanzelfsprekendheid.

Onze belofte aan u

Onze nauwkeurige werkwijze en snelle, flexibele levering maken CMD aluminium een onmisbare schakel in de keten van grondstof tot eindproduct. Onze aanpak helpt u om efficiënter en kosten effectiever te werken, waardoor uw concurrentiepositie wordt versterkt.

Ons Commitment: Aluminium plaat, op maat gezaagd. In de hoogste kwaliteit, met de beste service. Geleverd waar en wanneer u wilt. Altijd! Bij CMD aluminium combineren wij vakmanschap, moderne technologie en toewijding om u de beste oplossingen te bieden voor al uw aluminiumbehoeften.

Snel

CMD staat bekend om snelheid. Er wordt altijd gestreefd naar een snelle afhandeling van alle aanvragen. Dit betekent: dezelfde dag nog een offerte in huis en laagdrempelig contact met onze medewerkers. Wij stemmen de levertijd af op het proces van onze klanten. Zo wordt ervoor gezorgd dat onze klanten krijgen wat ze nodig hebben op het moment dat ze het nodig hebben.

CMD streeft naar maximale efficiëntie, zowel voor de klanten als voor de medewerkers. De korte lijntjes en onderlinge samenwerking resulteert in een gestroomlijnd proces. CMD heeft haar hele proces volledig gedigitaliseerd, waardoor alle informatie over de zaagorders gedurende de hele dag zichtbaar is. Dit resulteert in een transparante, flexibele planning waardoor er de snelheid aanwezig is om iets tussendoor te kunnen doen; als één van onze klanten met een spoedklus zit, zorgen wij ervoor dat het goed komt! Wij regelen het.

Flexibel

Wij zijn meer dan alleen een leverancier van aluminium – wij zijn een partner die zich inzet voor het succes van onze klanten. Wij beseffen dat onze producten deel uitmaken van een groter geheel en dat wij medeverantwoordelijk zijn voor het bereiken van de resultaten van onze klanten.

Wij zijn flexibel en kijken verder dan de vraag. Wij helpen onze klanten om hun processen efficiënter in te richten en stemmen ons proces daarop af. Samen streven wij naar perfectie.

Betrouwbaar

Naast efficiëntie is effectiviteit van groot belang. Ons team zet alles op alles om de beloofde leverdata waar te maken. Dankzij onze samenwerking met betrouwbare leveranciers, kunnen wij constant hoogwaardige kwaliteit garanderen. Onze klanten weten precies wat ze kunnen verwachten bij hun bestelling en kunnen erop vertrouwen dat ze bij ons in goede handen zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

In dit artikel leest u een klantverhaal van een gerenommeerd bedrijf. Wat vinden zij van de samenwerking met CMD Aluminium?

Lees meer

Volledig gedigitaliseerde productie

Bij CMD Aluminium zijn alle interne bedrijfsprocessen volledig gedigitaliseerd. Ons Productie Management Systeem (PMS) stelt ons in staat om productieorders efficiënt in te delen en autonoom aan te sturen door middel van Machinelearning en Artificial Intelligence. Dit leidt tot een efficiënter productieproces, minder afval en verhoogde capaciteit. Alle productiedata wordt real-time vastgelegd en is altijd opvraagbaar.

Wij ondersteunen en adviseren onze klanten om samen innovatieve oplossingen te vinden die hun projecten naar een hoger niveau tillen. Meer lezen over onze digitale werkwijze en voordelen voor uw productieproces? Dat kan via de button hieronder.

Lees meer

Toegewijd team van professionals

Bij CMD aluminium is ons toegewijde team van professionals het kloppend hart van ons bedrijf. Samen gaan wij voor een cruciaal partnerschap in úw succesverhaal. Wij geloven dat onze gezamenlijke inzet het verschil maakt en zijn er trots op als team hieraan bij te dragen. U heeft het ambitie potentieel, wij hebben de middelen en de drive om deze te realiseren!

Henk van der Blij Directeur
Vivian van der Blij Commercieel medewerker
Aaron Vianen Expeditiemedewerker
Christian Reinds Teamleider Verkoop & Administratie
Elroy Duinkerken Machine operator/ meewerkend voorman
Erwin van Ginkel Machine operator
Johan Oost Machine operator
Mariëlla Lanting Commercieel medewerker
Robert Duinkerken Machine operator
Sebastiaan Huls Expeditiemedewerker
Thom van der Blij Allround medewerker
Linda Kampherbeek Commercieel medewerker
Benny Trip Magazijn / expeditiebeheerder
Machine operator

Onze partners

Wij werken met vaste leveranciers met uitsluitend West-Europese kwaliteit, die hun kwaliteit voortdurend opnieuw bewijzen.
Zo leveren wij altijd dezelfde, betrouwbare kwaliteit aluminium.