Aluminium stafmateriaal

Voor aluminium stafmateriaal kunt u terecht bij CMD! Wij hebben een breed scala aan hoge kwaliteit aluminium rond- en vierkantstaf. Dankzij onze combinatie van vakmanschap en geavanceerde machines, zijn wij een betrouwbare partner voor al uw aluminiumbehoeften.

EN AW 6082 Rond- en Vierkantstaf

Wij beschikken over EN AW 6082 rond- en vierkantstaf in diverse diameters. Dit materiaal combineert sterkte met uitstekende decoratieve anodiseerbaarheid en verspaanbaarheid. Daarnaast is het corrosiebestendig en goed lasbaar, wat het ideaal maakt voor een breed scala aan toepassingen.

EN AW 5083 Rondstaf

CMD Aluminium zaagt ook EN AW 5083 rondstaf perfect op maat. Dit materiaal onderscheidt zich door zijn goede verspaanbaarheid en corrosiebestendigheid, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in de scheepsvaart en voedingsindustrie. Vanwege de kans op grijze verkleuring na het anodiseren, raden we 5083 echter niet aan voor decoratieve toepassingen.

EN AW 7075 Rondstaf

EN AW 7075 is een ‘heat treatable alloy’ die onder andere magnesium, zink en koper bevat. Deze legering biedt hoge treksterkte, uitstekende mechanische eigenschappen en goede verspaanbaarheid. Het is de ideale keuze wanneer lichtgewicht en sterkte cruciaal zijn. Houd er echter rekening mee dat het eindresultaat productiesporen kan bevatten, waardoor het minder geschikt is voor decoratieve doeleinden. Wij zagen graag 7075 rondstaf voor u op maat.

Bij CMD Aluminium combineren we expertise, kwaliteit en precisie om u de beste aluminiumoplossingen te bieden. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met maatwerk en hoogwaardige service.

  • Veelal levering binnen 48 uur
  • Snel, flexibel en betrouwbaar
  • 23 jaar ervaring
  • Extreem haaks en nauwkeurig gezaagd
  • Breed scala aan stafmateriaal op voorraad

Interesse of vragen over aluminium stafmateriaal van CMD?

Bij CMD Aluminium hanteren wij korte lijnen. Hierdoor garanderen wij de hoogst mogelijke servicegraad. Kwaliteit én een hoge service zijn onze kernbegrippen. Levering binnen 24 uur is voor ons erg normaal. Heeft u nog vragen over het product? Of wilt u graag bestellen? Neem dan contact met ons op!

Geperst aluminium

CMD aluminium kan in vrijwel alle stafmateriaalbehoeften voorzien. Een ruim assortiment aan geperst rond- en vierkantstaf is uit voorraad leverbaar. Andere legeringen en uitvoeringen zijn vrijwel altijd ook met een korte levertijd te verzorgen.

Onze voorraad stafmateriaal is geperst aluminium. Naast geperst stafmateriaal kunnen wij ook gegoten en nagetrokken stafmateriaal leveren.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

“CMD Aluminium heeft een breed scala aan hoge kwaliteit aluminium rond- en vierkantstaf. Dankzij onze combinatie van vakmanschap en geavanceerde machines, zijn wij een betrouwbare partner voor al uw aluminiumbehoeften.”

Benny Trip
Magazijnmedewerker bij CMD aluminium