Gegoten aluminium

Gegoten aluminium is de ruggengraat van talloze industriële en commerciële toepassingen. Bij CMD aluminium zijn wij trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit. Dankzij zijn uitzonderlijke eigenschappen en de precisie waarmee wij het op maat zagen, is gegoten aluminium een onmisbaar onderdeel in vele sectoren. Gegoten aluminium is licht, sterk en bovenal extreem spanningsarm.

CMD aluminium beschikt over een ruime eigen voorraad en levert de hoogwaardige aluminium legeringen EN AC 5083 en EN AC 7021 C330 zowel in ruwe als gefreesde uitvoering. Wij bieden een breed scala aan diktes en zagen alles met de grootste precisie op maat. EN AC 5083 toolingplate Elox-kwaliteit staat bekend om zijn uitzonderlijke anodiseerbaarheid, uitstekende verspaanbaarheid en goede corrosiebestendigheid. EN AC 7021 onderscheidt zich door zijn hogere mechanische eigenschappen, zoals hoge trek- en vloeisterkte. Daarnaast biedt het goede verspaanbaarheid en is het spanningsarm. Bij CMD aluminium leveren wij beide legeringen, zowel als ruw gegoten als gefreesde toolingplate.

Bij CMD aluminium begrijpen wij dat elk project uniek is. Daarom bieden wij een maatwerk zaagservice aan, die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze zaagmachines zijn uitgerust met de nieuwste technologie, waardoor wij met precisie kunnen werken en u verzekerd bent van hoogwaardige zaagsneden die aan de hoogste standaarden voldoen.

  • Specialist in het zagen en leveren van aluminium op maat.
  • Snelle afhandeling van uw aanvraag, dit betekent dezelfde dag een offerte in huis.
  • Wij zijn flexibel, ook als u een spoedopdracht heeft. Wij regelen het.
  • Onze machines en hoogstaande processen zijn volledig geautomatiseerd.
  • Wij leveren altijd dezelfde betrouwbare kwaliteit via onze vaste Europese leveranciers.
  • Met een hecht en ervaren team van professionals maken we het verschil.

Interesse of vragen over gegoten aluminium van CMD?

Wij leveren onze producten waar en wanneer u maar wilt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken. Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op, dan bespreken wij dit graag met u!

Gegoten/gefreesd aluminium

Gegoten gefreesd aluminium biedt de perfecte combinatie van een spanningsvrije gegoten plaat en nauwkeurige diktetoleranties. Bij de productie van de platen worden speciale gietplakken uit een geselecteerde gieterij gebruikt. De platen krijgen daarnaast een extra warmtebehandeling om maximale spanningsarmheid en homogeniteit te garanderen. Ten slotte worden de platen nauwkeurig fijn gefreesd (±0,1mm) en tweezijdig gefolied, wat resulteert in een extreem vlakke, spanningsarme plaat.

"Bij CMD is afspraak ook echt afspraak en de mate van flexibiliteit is een groot voordeel. Daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding super. CMD bewijst ons keer op keer dat ze een betrouwbare en hoogwaardige partner zijn in de metaalindustrie.”

Eduard Wijlaars
Directeur Edumar Metaalbewerking