“Volledig gedigitaliseerde productie”

Onze apparatuur  en processen zijn het fundament, met ons hechte team van ervaren en loyale professionals maken wij het verschil!

Alle interne bedrijfsprocessen van CMD aluminium zijn volledig gedigitaliseerd. Het door ons ontwikkelde Productie Management Systeem (PMS) stelt ons in staat om geselecteerde productieorders op te splitsen per productgroep. Hierdoor kunnen de platen efficiënt worden ingedeeld. Vervolgens stuurt het PMS de productie autonoom aan door middel van een zelf ontwikkeld algoritme gebaseerd op Machinelearning en Artificial Intelligence. Dit resulteert in een efficiënter productieproces, een gereduceerd aantal bewegingen, minder afval en daardoor een vergroting van onze capaciteit.

Alle productiedata wordt geautomatiseerd en real-time vastgelegd. Derhalve is ook naderhand alles opvraagbaar, zoals productie datum, productielijn, tijdstip, chargenummer etc.

Wij begrijpen als geen ander dat onze producten op hun beurt weer de bouwstenen zijn van uw productieproces. Dus door onze belofte aan u waar te maken, bent u als klant ook in staat om uw belofte naar uw klanten na te komen.

Wij zijn er om u te ondersteunen, te adviseren en om samen innovatieve oplossingen te vinden die uw projecten naar een hoger niveau tillen. Wij streven continu naar perfectie en innovatie in onze processen en producten, om u zo de allerbeste service en kwaliteit te bieden!

Onze belofte: “Aluminium plaat, op maat gezaagd. In de hoogste kwaliteit, met de beste service. Geleverd waar en wanneer u wilt. Altijd!”.

Social Media

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op Social Media!

Blijf hier op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Gerelateerd actueel

Meer actueel
Nieuws

“Snel geladen, sneller geleverd: Onze nieuwe stijl is onderweg!”

Nieuws

“Wij zijn bijna klaar om iets nieuws te onthullen!”