“Bij Edumar hanteren we hoge standaarden en dat verwachten we ook van onze leveranciers. CMD voldoet hier met gemak aan.”

Al vanaf de start is Edumar Metaalbewerking klant bij CMD aluminium. “We zijn altijd nauw betrokken geweest en hebben dezelfde groei doorgemaakt, waarbij Edumar als het ware met CMD is meegegroeid. Beide bedrijven kennen dezelfde cultuur, niet al te formeel en met humor, wat het zaken doen heel plezierig maakt.”

Simpel gezegd maakt Edumar Metaalbewerking kwalitatief hoogstaande producten door het toepassen van verspaningstechnieken (draaien en frezen). Dit doen ze met een professioneel, enthousiast en zeer bekwaam team van vakmensen die ze grotendeels zelf hebben opgeleid.

“Bij Edumar hanteren we hoge standaarden en dat verwachten we ook van onze leveranciers. CMD voldoet hier met gemak aan. Zo waren we door een van onze opdrachtgevers een keer genoodzaakt bij een andere leverancier te bestellen, het verschil werd meteen duidelijk. We hebben onze opdrachtgever uitgenodigd zelf de producten van CMD te vergelijken met die van de andere leverancier. Conclusie: CMD levert kwaliteit van een ander niveau, een eenmalig uitstapje dus.

Bij CMD is afspraak ook echt afspraak en de mate van flexibiliteit is een groot voordeel. Spoedopdrachten kunnen bijna altijd tussendoor gezaagd en geleverd worden. Daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding super. CMD bewijst ons keer op keer dat ze een betrouwbare en hoogwaardige partner zijn in de metaalindustrie.”

Eduard Wijlaars
Directeur Edumar Metaalbewerking

Edumar trouwe klant CMD

Gerelateerd actueel

Meer actueel
Klantverhalen

“De samenwerking met CMD aluminium voelt als een verlengstuk van ons eigen team.”

Klantverhalen

“De klantgerichte benadering en technische deskundigheid binnen CMD wordt niet alleen door mij gewaardeerd, maar ook door mijn technische collega’s.”