“De klantgerichte benadering en technische deskundigheid binnen CMD wordt niet alleen door mij gewaardeerd, maar ook door mijn technische collega’s.”

Sinds juni 2020 is de Pillen Group klant bij CMD Aluminium. Henry Klein Hesselink, Manager Technical Logistics bij de Pillen Group, vertelt over de samenwerking:

“Wij hadden behoefte aan een flexibele en snelle leverancier voor nauwkeurig gezaagd aluminium plaatmateriaal als alternatief voor het zelf zagen van rechthoekig stafmateriaal. CMD Aluminium bleek precies te bieden wat wij zochten.”

De Pillen Group, een familiebedrijf opgericht in 1956 en gevestigd in Lichtenvoorde, is uitgegroeid tot een veelzijdige productiepartner in de maakindustrie. Het bedrijf blinkt uit in de bewerking van metaal, hout en kunststof, en biedt complete assemblages. Daarnaast leveren ze diensten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, zoals ontwerp, engineering, prototyping en meettechnieken. Ze produceren ook eigen producten en merken, waaronder kassameubels en infraroodverwarming.

Henry vervolgt: “De keuze voor CMD is vanwege hun snelheid, prijs en nauwkeurigheid. Voor ons zijn kwaliteit, maatvastheid, verpakking en correcte identificatie van producten van groot belang. CMD voldoet hierin perfect aan onze verwachtingen. Eventuele afwijkingen worden zonder gedoe opgelost, met een no-nonsense aanpak van creditering of herlevering.”

Wat Henry vooral waardeert, is de klantgerichte benadering en technische deskundigheid binnen CMD: “We worden altijd snel en op het juiste competentieniveau geholpen of doorverbonden, daarbij is het contact aangenaam en plezierig. De medewerkers van CMD denken actief met ons mee om optimale kwaliteit en service te kunnen leveren. Dit is niet alleen mijn ervaring; belangrijker nog, dat is ook hoe mijn technische collega’s de samenwerking met CMD ervaren.”

“Voor onze organisatie heeft het gebruik van de producten van CMD een positieve invloed op het vlak van flexibiliteit en prijsniveau. Bovendien informeren ze ons proactief in het geval van uitzonderingen op de regel. CMD Aluminium maakt hun belofte waar,” benadrukt Henry. “Mooi om te zien dat het nieuwe strakke logo recht doet aan de organisatie die er nu staat.”

Henry Klein Hesselink
Manager Technical Logistics
Pillen Group

Klantreview CMD aluminium

Gerelateerd actueel

Meer actueel
Klantverhalen

“De samenwerking met CMD aluminium voelt als een verlengstuk van ons eigen team.”

Klantverhalen

“Bij Edumar hanteren we hoge standaarden en dat verwachten we ook van onze leveranciers. CMD voldoet hier met gemak aan.”