“De samenwerking met CMD aluminium voelt als een verlengstuk van ons eigen team.”

Bogaert Fijnmetaal bv is een succesvolle fijnmechanische onderneming en werkt onder anderen voor opdrachtgevers in de machinebouw, voedingsmiddelensector en medische industrie. Snel, maatvast en met een constante kwaliteit produceren, dat is waar Bogaert Fijnmetaal voor staat.En dat is precies de reden waarom Bogaert Fijnmetaal al jarenlang trouwe opdrachtgever van CMD aluminium is.

Arnaud Bogaert vertelt: “CMD aluminium staat bij ons bekend om hun snelle levering en flexibiliteit, zelfs bij last-minute verzoeken. Het proces, van aanvraag tot de uiteindelijke levering, verloopt soepel en probleemloos. CMD aluminium is een betrouwbare partner die afspraken nakomt. De medewerkers van CMD aluminium staan altijd voor ons klaar en denken mee in oplossingen. Ze beschikken over de nodige technische kennis en expertise om ons goed te adviseren, waardoor de samenwerking als een verlengstuk van ons eigen team voelt. De kwaliteit van de producten en de zaagtolerantie is zeer goed en heeft een positieve invloed op zowel onze productieprocessen als de tevredenheid van onze klanten. Wij kiezen voor CMD aluminium vanwege de consistentie die zij in hun dienstverlening bieden.”

Arnaud Bogaert
Bogaert Fijnmetaal

Bogaert trouwe klant CMD aluminium

Gerelateerd actueel

Meer actueel
Klantverhalen

“De klantgerichte benadering en technische deskundigheid binnen CMD wordt niet alleen door mij gewaardeerd, maar ook door mijn technische collega’s.”

Klantverhalen

“Bij Edumar hanteren we hoge standaarden en dat verwachten we ook van onze leveranciers. CMD voldoet hier met gemak aan.”