“Klanten blij maken met ons product, daar doe ik het voor.”

Aaron is vijf jaar lang bakker geweest. Zijn doel was iets totaal anders gaan doen en dat is gelukt!

“Ik heb een dag meegelopen bij CMD aluminium en was meteen enthousiast. Van orders die binnen komen tot het laten zien wat klanten daadwerkelijk met ons product doen. De drive waarmee het team dit oppakt heeft echt indruk op mij gemaakt. Continu willen verbeteren een stap harder willen lopen en dat binnen zo’n fijne werksfeer is wat mij motiveert. In het begin heb ik heel veel gevraagd. Gelukkig stond het team hiervoor open en kreeg ik het vertrouwen. Ik pak dingen snel op en als ik zie waar ik nu sta ben ik daar apetrots op!”

Inmiddels heeft Aaron zijn heftruck certificaat gehaald en doet eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden rondom de productie en in het magazijn. “Ook mag ik stafmateriaal op maat zagen. Op termijn ga ik leren zagen op de grote zagen, daar heb ik nu al zin in. Mijn rol als vliegende kiep maakt dat we naast de flexibiliteit in onze systemen/productie ook op de werkvloer heel flexibel zijn. Alles met de intentie het zo perfect mogelijk te doen.

Voordat ik hier kwam werken had ik geen idee waar aluminium overal voor wordt gebruikt en waarin het verwerkt zit: van chips in je telefoon tot enorme bruggen. En hoe hoogstaand het proces van CMD is. Werkelijk alles is geautomatiseerd. Geen enkel ander bedrijf heeft dit. En geen enkel ander bedrijf kan zo nauwkeurig zagen. Het mooie is dat wij in de productie gelijk kunnen zien wat wanneer gezaagd wordt en wanneer we dit kunnen verpakken en verzenden.

Mijn werkdag begint om acht uur. Op het scherm bij de expeditieafdeling kan ik meteen zien wat gezaagd is en klaar ligt voor verzending. Hier maken we pakketjes van. Kleine pakketten versturen we dagelijks via DHL, grote pallets vervoeren we dagelijks met onze eigen trailers. Tussendoor komen klanten die bij Onlinealuminium.nl hebben besteld bestellingen afhalen. Ik help klanten met inladen en beantwoord vragen als die er nog zijn. Ook komen onze leveranciers wekelijks aluminium brengen. Ik los de vrachtwagens, check de leveringen op beschadigingen en leg het dan op voorraad in het magazijn. De pakbon geven we af op kantoor, het kaartje om het product in ons digitale proces te kunnen volgen ligt dan al klaar en dat plakken we op het materiaal. Tussendoor controleren we ons werk en zijn we continu bezig met hoe kan het sneller, nog beter en wijzen elkaar hier op. Ook zorgen we er continu voor dat alles in de fabriek en het magazijn netjes is en blijft. Aan het einde van de dag zorgen wij ervoor dat alles weer schoon en opgeruimd is, perfecte kwaliteit begint ten slotte met netjes werken.

Wanneer mijn werkdag geslaagd is? Als het scherm groen kleurt en we mooi op tijd klaar zijn. Dit betekent dat de hele planning erdoor is en we al onze klanten hebben kunnen helpen!”

Aaron Vianen
Productie- en magazijnmedewerker

Gerelateerd actueel

Meer actueel
Ervaring

“Hard werken, nog harder lachen: dat maakt een team!”

Ervaring

“Waarde toevoegen voor onze klanten en hierin het verschil maken, dat maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”