Aluminium plaat, op maat gezaagd.
In de hoogste kwaliteit, met de beste service.

Samenwerken met CMD aluminium

Samenwerken met CMD aluminium als leverancier van aluminium halffabricaten levert u een duidelijke meerwaarde op. We zagen zeer nauwkeurig en exact op maat, daardoor kunt u in veel gevallen een aantal voorbewerkingen laten vervallen. Dat bespaart u moeite, tijd en geld.

Omdat onze halffabricaten exact aan de afgesproken eisen voldoen, mag u rekenen op een soepel en storingsvrij verlopend productieproces. Ook dat scheelt flink in de kosten. Daarbij leveren we flexibel en snel, zodat u met minder voorraad kunt volstaan. Levering binnen 24 uur is voor ons heel vanzelfsprekend.

Ten slotte attenderen we u vrijblijvend op nieuwe materialen en/of legeringen die kunnen bijdragen aan een nog beter productieproces en extra besparingen opleveren.

Door onze nauwkeurige manier van werken en snelle, flexibele levering is CMD aluminium een sterke schakel in de keten van grondstof tot eindfabricaat. Onze aanpak biedt u de mogelijkheid om goedkoper en efficiënter te werken en zo uw concurrentiepositie verder te versterken.

Succes door samenwerking

Kwaliteit en service zijn kernbegrippen voor CMD aluminium. Daarbij werken we snel, flexibel en betrouwbaar. Aan onze productiepartners en leveranciers stellen wij dezelfde hoge eisen, bijvoorbeeld op het gebied van:

► Destructief onderzoek

    – Rm
    – Rp0,2
    – rek
    – hardheid

► Chemische analyse
► Ultrasoon onderzoek volgens verschillende normen mogelijk
► Upgrading volgens LRS, ABS, of een andere instantie
► Materiaalbehandeling, bijvoorbeeld PWT/HIP
(Hot Isostatic Pressing)

Onze partners

Novelis Koblenz GmbH
Koblenz, Duitsland
www.novelis.com

Constellium
Issoire, Frankrijk
www.constellium.com

Amag Austria Metall AG
Ranshofen, Oostenrijk
www.amag.at

Gleich Aluminium GmbH
Kaltenkirchen, Duitsland
www.gleich.de

Constellium
Sierre, Zwitserland
www.constellium.com

Hulamin Rolled Products
Pietermarizburg, Zuid Afrika
www.hulamin.com

Call Now Button